Destinacija:

Alexander the Great 4*

Povrh prelepog zaliva, usred borove šume, smešten je hotel Alexander the Great. Hotel je omiljeno mesto za odmor mnogih Evropljana što zbog odlične pozicije, što zbog odlične usluge. Hotel se nalazi na jednoj od najlepših plaža na Halkidikiju, do koje se spuštate stepenicama ili liftom (samo za goste hotela).

Alexander the Great 4 (5)

Više

Hotel se nalazi oko dva kilometra od mesta Kriopigi i sadrži lobi, recepciju, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), glavni restoran, “a la carte” restoran, tavernu na otvorenom, kafe, salu za konferencije, mini market, suvenirnicu, bar na terasi koja gleda na more, vrt, bazen sa delom za decu, bar kraj bazena, animaciju i zabavu, terene za tenis (uz doplatu na licu mesta), odbojku na plaži, stoni tenis (uz doplatu na licu mesta), bilijar (uz doplatu na licu mesta), parking, iznajmljivanje automobila…

Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Sve sobe hotela potpuno su renovirane 2003. godine i imaju kupatilo sa fenom za kosu, balkon/terasu, klima uredjaj, telefon, SAT TV, krevetac (na upit, bez doplate), pristup internetu (uz doplatu na licu mesta) i sef (uz doplatu na licu mesta). Standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi i gledaju na more ili na baštu, veličine su 20 kvm, namenjene su za 2-3 osobe (manji “francuski” ležaj i pomoćni ležaj).

Porodične sobe (family room-po našoj proceni ispod 4*) se nalaze u prizemnim bungalovima, imaju verandu, veličine su cca 25-30 kvm i primaju 2-4 osobe (jedna prostorija sa manjim “francuskim” ležajem, 1 standardnim ležajem i pomoćnim ležajem). Usluga u hotelu Alexander the Great je polupansion: doručak i večera – “švedski sto” (samoposluživanje) ili pun pansion: doručak i večera – “švedski sto” (samoposluživanje) i lagani ručak (meni-špagete, musaka i slično) koji se služi u taverni ili u baru na plaži.

paphotels.gr/home-alexander

POŠALJI UPIT

+ +