Destinacija:

Alkyonis 2*

Na svega četrdesetak kilometara od Soluna, na početku Halkidikija, nedaleko od samog centra Nea Kalikratije, na oko 150 metara od prelepe plaže, nalazi se hotel Alkyonis (deo grupacije hotela Mykoniati). U hotelu se nalazi restoran za doručak, cafe bar, otvoreni bazen sa barom i nekoliko parking mesta. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu.

Alkyonis 2_leto_2015 (7)

Više
Gosti hotela imaju besplatan pristup Internetu u lobiju, restoranu i cafe bar-u. Sve sobe imaju TWC, fen, terasu, A/C, SAT TV, telefon, mini bar, krevetac (na upit, bez doplate). Veličina soba je cca 25 kvm i imaju dva ili tri standardna ležaja ili pomoćni ležaj u zavisnosti od broja osoba u sobi. Odredjeni broj soba ima pogled na more (uz doplatu).

Usluga u hotelu Alkyonis je noćenje s doručkom ili polupansion – “švedski sto“ (samoposluživanje). Večera se servira u hotelu Secret Paradise, gde se uz doplatu može koristiti i SPA (fitness, sauna, parno kupatilo, zatvoreni bazen i dva jacuzzi-ja), koji se nalazi na oko 350 metara od hotela.

U hotelu postoji mogućnost doplate i za all inclusive – sve uključeno, “švedski sto“ (samoposluživanje). Ručak, večera i korišćenje SPA centra je u hotelu Secret Paradise. Sadržaj usluge sve uključeno (all inclusive) možete preuzet

www.alkyonis.com

POŠALJI UPIT

+ +