Destinacija:

Ammon Zeus 4*

Hotel sa nenadmašnom, fantastičnom pozicijom, nalazi se “ispod“ Kalitee, na samoj obali, a opet dovoljno blizu centru velikog letovališta. Plaža hotela Ammon Zeus je jedna od najlepših i najčistijih na Halkidikiju, zbog čega je i dobila priznanje Plava zastava.

Ammon Zeus4 (2)

Više

U hotelu se nalazi recepcija sa lobijem, bazen sa barom, snek bar, restoran, sauna (uz doplatu na licu mesta), hamam (uz doplatu na licu mesta), jakuzzi (uz doplatu na licu mesta), teretana (besplatno), sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran).

Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit. Sve sobe su sa TWC sa fenom, terasom, frižiderom, krevecom (na upit, bez doplate), telefonom, A/C i SAT TV. Standardne sobe su veličine cca 20 kvm, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i sofa), a polovina ih je sa pogledom na more. Premium sobe su veličine cca 20 kvm, renovirane su 2015. i imaju pogled na more.

Namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i sofa). Porodične sobe (family room) se nalaze na poslednjem spratu, veličine su cca 45 kvm i namenjene su za 2-5 ososbe i sastoje se od dnevnog boravka (sofe) i spavaće sobe (2 standardna ležaja) koje nisu odvojene vratima. Usluga u hotelu Ammon Zeus je polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

ammon-zeus.gr

POŠALJI UPIT

+ +