Destinacija:

Anna Maria Paradise 3*

Hotel Anna Maria Paradise se nalazi na ulazu u Pefkohori, oko 700 metara od centra i oko 200 metara od plaže. Hotel ima recepciju, wifi u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bazen, bar pored bazena, mali parking.

Anna_Maria_Paradise_leto_2015_Grčka (8)

Više

Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe su nedavno renovirane i sadrže kupatilo sa fenom, klima uredjaj, mali frižider, krevetac (na upit, bez doplate), TV, sef (uz doplatu na licu mesta) i terasu.

Superior sobe-pogled na baštu su veličine cca 24 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj). Superior sobe-pogled na more su veličine cca 24 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj). Trokrevetne sobe imaju pogled na baštu, veličine su cca 27 kvm i imaju “francuski” ležaj i 1 standardni ležaj ili sofu. Family stuido je veličine cca 32 kvm, namenjen je za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i kreveti na sprat).

Family sobe su veličine cca 35 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz 2 sobe sa po 2 standardna ležaja/2 sofe ili “francuskim ležajem” i imaju 1 kupatilo. Family sobe pored navedenih sadržaja imaju i malu kuhinju. Usluga u hotelu Anna Maria Paradise je polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

POŠALJI UPIT