Destinacija:

Apart. hotel GOLDEN SUN

Apart.hotel Golden Sun se nalazi na odličnoj je lokaciji u pogledu privatnosti, blizine mora i centra samog letovališta, a oko 150 metara je udaljena od plaže.

Sadržaj: U sklopu Apart. hotela nalazi se recepcija, bazen, pool bar i izuzetno lep i moderan smeštaj: studiji i apartmani.

Pefkohori-hotel-golden-sun (1)

Više

Smeštaj: Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i trokrevetnim i četvorokrevetnima, apartmanima. Svi studiji i apartmani su na prvom i drugom spratu ovog Apart. hotela. Dvokrevetni/trokrevetni studiji su prostrani, imaju sobu sa francuskim ležajem, a u trokrevetnim još i sofa, te kuhinjski deo koji je opremljen za pripremanje i konzumiranje hrane. U četvorokrevetnim studijima uz francuski ležaj ima još i ležaj na rasklapanje za dve osobe. Apartmani se sastoje od dve prostorije: u jednoj je francuski ležaj, a u drugoj krevet na rasklapanje i kuhinjsku deo. Sve smeštajne jedinice pored kuhinje koja je opremljena za predviđeni broj osoba, imaju i kupatilo sa TWC-om, terasu, TV i klima uređaj.

Napomena: U sklopu Apart. hotela postoji manji parking, ali je našim gostima u slučaju prebukiranosti, obezbeđen parking u blizini Apart. hotela. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu najma studija ili apartmana.

 

POŠALJI UPIT