Destinacija:

App htl Oceanis

Apart hotel Oceanis se nalazi na oko 200m od plaže u Leptokariji. Ovaj novi, moderan objekat je hotel apartmanskog tipa, koji u svom sastavu ima garsonjere za smeštaj 2- 4 osobe, kao i duplex-apartmane za smeštaj 4-5 osoba.

Više

Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljene kuhinje sa mini-štednjakom i frižiderom sa zamrzivačem, kupatilom i terasom sa garniturom za sedenje. Poseban komfor kod garsonjera je što je spavaća soba izdvojena od kuhinjskog dela, a kod duplex-apartmana je prednost što svaka soba ima svoje kupatilo. U sklopu apart-hotela Oceanis nalazi se kafe-restoran, recepcija, lift i uredjeno dvorište. Ovaj objekat je prilagodjen i za osobe sa invaliditetom. Ono što bi smo istakli je da osoblje na recepciji govori srpski jezik, te je samim tim i komunikacija jednostavnija. Na ulici ispred vile je moguće parkiranje automobila.

Tip smeštaja:

  • 1/2 garsonjera – u jednoj prostoriji jedan bračni ležaj ili dva obična ležaja i u drugoj prostoriji čajna kuhinja.
  • 1/3 garsonjera – u jednoj prostoriji jedan bračni ležaj i jedan običnim ležajem i u drugoj prostoriji čajna kuhinja.
  • 1/4 garsonjera – u jednoj prostorijia dva bračna ležaja i u drugoj prostoriji čajna kuhinja.
  • 1/4 duplex apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj jedan bračni ležaj, u trećoj prostorijijedan bračni ili dva obična ležaja. Svaka spavaća soba ima kupatilo i klima uređaj.
  • 1/5 duplex apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj jedan bračni ležaj, u trećoj prostoriji jedan bračni i jedan običan ležaj. Svaka spavaća soba ima kupatilo i klima uređaj.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.

Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu.

Doplata za doručak je 4 € dnevno po osobi i plaća se na recepciji hotela.

GPS KOORDINATE: 40°03’34.7″N 22°33’57.2″E

POŠALJI UPIT