Destinacija:

Blue Bay 4*

Hotel se nalazi na oko 500 metara od Afitosa i oko 100 metara od plaže. Hotel ima recepciju, restoran, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, teretanu (besplatno), mali Spa centar (uz doplatu na licu mesta), parking…

Blue Bay 4-Leto_2015 (5)

Više

Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe imaju telefon, SAT-TV, frižider, krevetac (na upit, bez doplate), sef , fen za kosu, kupatilo i terasu. Standardne sobe su veličine cca 24 kvm, imaju bočni pogled na more i namenjenu su za 2-3 osobe (“francuski ležaj” i sofa).

Junior suite su veličine cca 36 kvm, imaju pogled na more i namenjeni su za 2-3 osobe – kombinovana dnevno spavaća soba (2 standardna ležaja i sofa). Suite su veličine cca 42 kvm, imaju pogled na bazen i namenjeni su za 2-3 osobe – kombinovana dnevno spavaća soba (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i sofa).

Dodatno su opremljeni apartatom za kafu/čaj i bademantilima. Usluga u hotelu Blue Bay je noćenje sa doručkom ili polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

www.bluebayhotel.com.gr

POŠALJI UPIT

+ +