Destinacija:

Dionysos 2*

Mali hotel Dionysos nalazi se nedaleko od glavnog trga Haniotija i na oko 200 metara od plaže. Smešten u lepom mediteranskom vrtu, izdvojen iz bučnog centra, nalazi se izmedju starog i novog (hotelskog) dela letovališta.

grcka_leto_2015_hotel_Dionysos 2 (8)

Više

Hotel se sastoji iz glavne zgrade, gde je smeštena recepcija sa sefovima (uz doplatu na licu mesta), lobi, restoran i na spratu sobe sobe i većih bungalova u kojima se nalaze studiji. U okviru hotela postoji veliki bazen sa barom i dečji bazen. Wifi internet u javnim delovima hotela je bez doplate. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu.

Sve sobe i studiji su opremljeni sa TWC, fenom, A/C (uključena u cenu 01.07-31.08, u ostalim terminima uz doplatu na licu mesta), SAT TV-om, frižiderom (u studijima) / mini barom (u sobama), krevecom (na upit, bez doplate) i terasom. Namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj). Studiji pored navedenih sadržaja imaju i malu kuhinju.

Deluxe studiji su potpuno renovirani 2012. godine. Usluga u sobama hotela Dionysos je noćenje s doručkom – “švedski sto“ (samoposluživanje), a u studijima najam, uz mogućnost doplate za doručak.

Popusti – FIRST MINUTE:
  • Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. februara odobravamo popust od 15%
  • Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. marta odobravamo popust od 10%
  • Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. maja odobravamo popust od 5%

hotel-dionysos.gr

POŠALJI UPIT

+ +