Destinacija:

Evripidis 1*

Hotel Evripidis se nalazi nedaleko (oko 70 metara) iznad plaže i predstavlja pravu oazu mira za porodice i parove. Odlično lociran (na oko 75 kilometara od Soluna), izmedju Afitosa i Kalitee, predstavlja odličnu polaznu tačku za obilaske mnogobrojnih plaža poluostrva, kao i za večernje izlaske u obližnja poznata letovališta.

evripidis-hotel (2)

Više
Afitos (udaljen od hotela oko pola kilometra) je šarmantno, možemo i reći etno selo, sa kaldrmisanim i popločanim malim, uskim ulicama sa kamenim kućama koje odišu tradicijom i istorijom. Prepun je malih prodavnica, kafića i taverni, a sa šetališta na litici iznad mora se pruža predivan pogled na Sitoniju i Svetu goru sa Atosom.

Hotel Evripidis ima recepciju sa lobijem, bar, glavni i a la carte restoran, bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima, dečji bazen, veliki vrt sa igralištem za decu i parking. Hotel ima i besplatan pristup Internetu u javnim delovima hotela. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu.

Sobe imaju terasu, TWC, frižider, A/C (uz doplatu na licu mesta), krevetac (na upit, bez doplate), telefon, sef, TV. Sobe su veličine cca 20 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja i pomoćni ležaj ili kreveti na sprat). Usluga u hotelu Evripidis je noćenje sa doručkom – “švedski sto” (samoposluživanje).

www.hotel-evripidis.gr

POŠALJI UPIT

+ +