Destinacija:

Golden Star 4*

Hotel Golden Star se nalazi na samoj plaži u Perei (udaljen 5 kilometara od Agia Triade i oko 20 kilometara od Soluna). Hotel ima recepciju, bar, restoran, a la carte restoran, TV salu, salu za konferencije, parking (uz doplatu). Hotel ima i besplatan pristup Internetu u javnim delovima hotela. U blizini hotela se nalaze prodavnice, taverne i autobuska stanica.

Golden Star 4 (1)

Više
Suncobrani i ležaljke su na raspolaganju na plaži uz naručeno piće u baru. Sobe imaju terasu, TWC sa fenom, frižider, A/C, telefon, sef, TV. Promo sobe su veličine cca 19-20 kvm, imaju pogled na dvorište (iza zgrade) i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj).

Standardne sobe su veličine cca 20-22 kvm, imaju bočni pogled na more i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i sofa). Superior sobe su veličine cca 19-20 kvm, imaju pogled na more i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj).

Usluga u hotelu Golden Star je polupansion: doručak – “švedski sto” (samoposluživanje), večera – “švedski sto” (samoposluživanje) ili – “meni” (posluživanje), u zavisnosti od broja gostiju u hotelu.

www.goldenstarhotel.com

POŠALJI UPIT

+ +