Destinacija:

Hotel Bracera

Hotel Bracera**** je novi, luksuzni hotel koji se nalazi u samom centru Budve, na 150m udaljenosti od mora i 800m od Starog grada.
Raspolaže sa 48 smeštajnih jedinica od čega 6 apartmana (3 standardna i 3 apartmana koja se sastoje od povezanih dvokrevetnih soba sa kuhinjom i zajedničkom terasom), 12 twin soba i 30 double soba.
Jedna soba je opremljena za osobe smanjene pokretljivosti. 7 soba je na morskoj strani, dok sve ostale imaju pogled na more.
Hotel takođe ima i restoran sa terasom, garažu sa parking mestima za goste hotela, zatvoreni bazen, finsku saunu i parno kupatilo. Kvadrature soba se kreću od 25m² do 35 m², dok je površina apartmana 60m² i 75m². Hotel Bracera se može pohvaliti vrhunskom uslugom koju čini tim profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom u hotelijerstvu, kao i najpoznatijim majstorima kulinarstva i servisa koji će sve učiniti da gosti budu i više nego zadovoljni. Ljubazno osoblje recepcije gostima je na raspolaganju 24h dnevno. Ulazak u sobe je posle 14h, a napuštanje soba do 11h.


Sve smeštajne jedinice sadrže: centralni klima uređaj, Wi-Fi, LCD TV sa kablovskim programima, telefon, prostor za sedenje, sef, mini bar, fen za kosu, kupatilo/toalet, balkon.
GPS koordinate: 42.285687, 18.841872.

POŠALJI UPIT