Destinacija:

Hotel Calypso 3*

Mali, veoma udoban hotel, izgradjen u tradicionalnom grčkom stilu, u obliku atrijuma, nalazi se u centru Haniotija, na stotinjak metara od centralnog trga i na oko 280 metara od plaže.

hotel_Calypso 3_grcka_leto_2015 (2)

Više

Calypso ima bazen, restoran za doručak, lobi i bar sa velikim plazma SAT televizorom, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), nema parking…

Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sobe su sa TWC sa fenom, telefonom, sefom (uz doplatu 2 eur dnevno, na licu mesta), terasom, SAT TV, malim frižiderom, krevecom (na upit, bez doplate) i klima uredjajem. Standardne sobe se nalaze u prizemlju i na prvom spratu, veličine su cca 16 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj).

Trokrevetne sobe su veličine cca 20 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (3 standardna ležaja; četvrta osoba (dete do 12 godina) koristi zajednički ležaj). Sobe koje se nalaze na poslednjem spratu, imaju pogled na bazen/more i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj).

Usluga u hotelu Calypso je noćenje sa doručkom – “švedski sto” (samoposluživanje).

POŠALJI UPIT