Destinacija:

Hotel Dolphin Beach 3*

Nalazi se na zapadnoj strani poluostrva, u malom letovalištu Possidi, na samoj obali, od koje ga deli mala ulica – šetalište.

Dolphin Beach_grcka_leto_2015 (3)

Više

Dolphin Beach pored recepcije, ima bazen, restoran, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), bar na šetalištu iznad peščano – šljunkovite plaže, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), TV salu…

Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) – za rezervacije na bazi polupansiona. Sve sobe su sa TWC sa fenom, terasom, A/C, malim frižiderom, krevecom (na upit, bez doplate) i SAT TV-om.

Standardne sobe sa pogledom na baštu ili na more su veličine cca 23 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj). Superior sobe su veličine cca 23 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj).

Porodične sobe (family room) su veličine cca 30 kvm, namenjene su za 2-5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili “francuski” ležaj) i dnevnog boravka (sofe). Porodične sobe sa pogledom na baštu se nalaze u prizemlju, a sa pogledom na more na prvom ili drugom spratu.

Usluga u hotelu Dolphin Beach je polupansion, pun pansion ili sve uključeno “all inclusive” – “švedski sto” (samoposluživanje).

POŠALJI UPIT