Destinacija:

Hotel Lesse 4*

Samo sat vremena od Soluna, nalazi se hotel Lesse koji na savršen način kombinuje prelepu prirodu poluostrva Kasandra sa tradicionalnim duhom severne Grčke.

Hotel Lesse 4_grcka_leto_2015 (6)

Više

Prostire se na površini od oko 10000 m2, okružen borovom šumom i prelepim vrtom. Hotel je udaljen od plaže oko 200 metara. Profesionalno vodjen od strane porodice Lesse, ovaj hotel dugo godina svojom uslugom obogaćuje turističku ponudu Kasandre i Halkidikija.

Sadržaj hotela: 3 otvorena bazena u obliku lagune, hidro masaža (uz doplatu na licu mesta), bar pored bazena, bar, sauna (uz doplatu na licu mesta), mini market, dečije igralište, parking, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno)…

Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sve sobe su opremljene SAT TV, klima uredjajem, krevecom (na upit, bez doplate), sefom, čajnom kuhinjom, frižiderom, fenom za kosu, terasom sa garniturom za sedenje i kupatilom.

Standardne sobe su veličine cca 25 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj, II dete deli zajednički ležaj). Family suite su veličine cca 60 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz 2 sobe (svaka sa po 2 standardna ili “francuskim” ležajem). Usluga u hotelu Lesse je noćenje sa doručkom ili polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

POŠALJI UPIT