Destinacija:

Hotel Mendi 4*

Ovaj lep, veliki, porodični hotel se nalazi izmedju Posidija i Nea Skionija u borovoj šumi, na velikoj plaži. Mendi ima sopstvenu plažu, veliki, bazen i dečji bazen, igraonicu, internet “corner” (uz doplatu na licu mesta)…

Mendi Hotel Grcka

Mendi Hotel Grcka

Više

…wi-fi Internet u lobiju (uz doplatu na licu mesta), jacuzzi (uz doplatu na licu mesta), teretana (uz doplatu na licu mesta), parking, restoran, bar, snek bar na plaži, lobi, prodavnicu suvenira, parking, teren za tenis (uz doplatu na licu mesta), teren za mini golf (uz doplatuna licu mesta), organizovanu animaciju…

Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju 6 eur – za rezervacije na bazi polupansiona, tj. oko 3 eur – za rezervacije na bazi “all inclusive” (set: 2 ležaljke i suncobran).

Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit. Sve sobe imaju A/C (u odredjenim terminima uz doplatu na licu mesta), SAT TV, telefon, krevetac (na upit, bez doplate), frižiderom i TWC sa fenom za kosu. Standardne sobe su veličine cca 20 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj).

Porodične sobe (family room) se nalaze u prizemlju, imaju direktan izlaz u vrt. Veličine su cca 25-30 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i 1 ili 2 sofe). Junior suite su renovirane 2012. g., imaju bogled na baštu, namenjene su za 2-3 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili “francuski” ležaj) i dnevnog boravka (sofa).

Usluga u hotelu Mendi je po izboru, polupansion ili sve uključeno – “švedski sto” (samoposluživanje).

POŠALJI UPIT