Destinacija:

Hotel Plataria beach 3*

Mali hotel starijeg datuma, Plataria Beach 3*, nalazi se na predivnoj sopstvenoj pešcanoj plaži, na jonskoj obali, na oko 2,5 klometara od malog letovalšta Plataria, a izmedju veceg grada Igumenice (oko 10 km) i prelepe Sivote (oko 13 km). Sobe su delimicno renovirane u jesen 2017. godine (kupatila TWC i promenjen nameštaj) i pored dva ili tri ležaja u sobi, imaju klima uredjaj uracunat u cenu, SAT TV, fen, frižider i veliku terasu sa pogledom na vrt i more.

Plataria Beach, smešten u predivnom mediteranskom vrtu i maslinjaku i pored recepcije sa lobijem, od sadržaja poseduje restoran, tavernu na obali, igralište za decu, besplatan parking i Havana bar na plaži, poznat u široj okolin po dobrom provodu i muzici. Suncobrani i ležaljke na plaži se mogu koristiti uz jedno pice po osobi. Standardne sobe su velicine cca 18-20 kvm, namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i sofa i pomocni ležaj). Sve sobe koje Sabra ima u okviru specijalne ponude imaju lepe velike terase i pogled na more.

Usluga u hotelu Plataria Beach je polupansion: dorucak – “švedski sto” (samoposluživanje), vecera – “meni” (posluživanje izbor 3 glavna jela i samoposluživanje salate i dezert). Ovaj hotel je jedan od Sabrinih favorita za ovu letnju sezonu i zbog prelepog ambijenat i lepe plitke pešcane plaže, prestavlja pravi izbor za porodice sa decom.

Google maps – koordinate: 39.461323, 20.260318

www.platariabeach.gr

POŠALJI UPIT