Destinacija:

Hotel Porto Galini

Hotel Porto Galini se nalazi na istočnoj obali ostrva, između glavnog grada Lefkasa i turističkog centra Nidrija. Idealno je mesto za one koji žele perfektnu uslugu i nezaboravno letovanje. Koncepiran je da pruži maksimum zadovoljstva, u nekoliko zgrada. Pruža mogućnost pravog intimnog odmora kao i pogodnu lokaciju za obilazak poznatih plaža ostrva, muzeja i znamenitosti.

Sobe:

Klima, kupatilo sa fenom, direktna telefonska linija, mini frižider, coffee cooker, SAT TV, sef.

Hotelski sadržaji: 3 teniska terena, teretana, 2 bazena, 2 restorana, 2 bara, spa programi, hamam, jakuzzi, salon lepote, teren za odbojku na pesku, igraonica za decu…

Ukratko o Nikiani

Nikiana je maleno, tradicionalno, ribarsko mesto koje se nalazi na istočnoj obali Lefkade, na putu iz glavnog grada za Nidri, 9 km južno od glavnog grada i između sela Ligia i Perijali, u podnožju planine Skaros.

Južno od male luke postoji niz plaža koje su peščane ili šljunkovite, nijedna se previše ne ističe, ali su sve zadovoljavajuće. Pored luke je mala uvala, vrlo popularna i vrlo blizu puta. Puna je drveća i cveća. Selo je vremenom izraslo u važno turističko mesto koje nudi široki izbor smeštaja, taverni, kafića i barova, a ima i supermarket i nekoliko prodavnica. Taverne na rivi oko male luke spremaju dobru hranu. Naselje je vrlo popularno u sezoni i zna da bude gužva. Poput susedne Ligie i odavde možete organizovati neke dobre šetnje u okolinu i po brdima u pozadini. Izletnički brodovi kreću svakodnevno iz Nikiane u obilazak okolnih ostrva kao što su Skorpios i Meganisi.

POŠALJI UPIT