Destinacija:

Hotel Porto Ligia

Hotel se nalazi na poznatoj plaži Ligia, kraj istoimenog ribarskog naselja, 5 km južno od glavnog grada Lefkasa i 10 km severno od Nidrija. Sastoji se od 3 zgrade i izgrađen je u harmoniji sa prirodnom lepotom okruženja, na samoj plaži. Pruža potreban komfor za idealan odmor. Ispred hotela se nalazi bazen sa barom.

Sobe: Elegantan nameštaj, balkon sa pogledom na more, klima, SAT TV, mini frižider, direktna telefonska i internet linija, room servis.

Hotelski sadržaji: Bazen, parking, lift, pool bar, igralište za decu, ležaljke i suncobrani na plaži.

www.portoligia.gr

Ukratko o Ligiji

Mesto sa lepom ribarskom lukom i šljunkovitom plažom, mirno i opušteno, udaljeno 5 km južno od grada Lefkada. Ligia je u stvari selo sa jednom ulicom pa ima malo toga da se kaže. Par hotela, restorana i nekoliko prodavnica kao i neke lepe kuće i mala uvala sa beach barom.

Ovo područje ima veliki broj plovila na vezu a samo mesto ima luku razumne veličine. Plaže su u stvari kratki pojasevi šljunka, zaklonjene i bez gužve, sa lepim pogledom na kopno. Takođe ste u mogućnosti da vidite dvorac Agios Georgios u daljini. Ako dolazite kolima, pratite glavni put iz Lefkade prema jugu ostrva, ka Nidriju. Prođite selo Kariotes i dolazite u mesto Ligia. Takođe postoje redovni autobusi ka severu i jugu.

POŠALJI UPIT