Destinacija:

Hotel Renaissance 4*

Nalazi se izvan gradske vreve, na oko trista metara od gradskog trga i na dvestapedeset metara od plaže. Renaissance je mali boutique hotel, lepo dizajniran i osmišljen i u potpunosti je opravdao svoju namenu formiravši posebnu klijentelu koja ceni luksuz i komfor, tišinu i intimnu atmosferu, a ipak u centru zbivanja kosmopolitskog letovališta.

Renaissance (1)

Više

Sastoji se od osam manjih zgrada, smeštenih oko lepog bazena i predstavlja zaista odličan spoj luksuza i praktičnih rešenja. Pored recepcije i lobija, tu se nalazi bazen sa barom, dečji bazen, restoran pored bazena, mali Spa centar (sauna, hamam i jacuzzi su uracunati u cenu, a masaže i tretmani se doplaćuju), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno)…

Hotel ima superior sobe i family suite (veličine cca 35-40 kvm) koje su rasporedjene u prizemlju ili na prvom i drugom spratu, sa direktnim izlaskom u vrt ili na terasu i pogledom na bazen ili vrt. Sve sobe su sa TWC sa fenom, čajnom kuhinjom sa frižiderom (bez posudja za kuvanje), krevecom (na upit, bez doplate), SAT TV, A/C, i sefom.

Superior sobe su namenjene za 2-3 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (2 standardna ležaja ili “francuski” ležaj i sofa). Family suite imaju odvojene dnevnu i spavaću sobu i namenjene su za 2-4 osobe. Usluga u hotelu Renaissance je polupansion–“švedski sto” (samoposluživanje).

POŠALJI UPIT