Destinacija:

Kassandra Palace 5*

Hotelski kompleks, renoviran 2012. godine, smešten je na površini od oko sedam hektara, u predivnom vrtu, okružen borovima i maslinama. Nalazi se na kilometar ipo od gradića Kriopigi i sedam kilometara od Kalitee.

Kasandra Palace 5_leto_2015 (2)

Više

Kassandra Palace ima sopstvenu plažu, parking, veliki bazen, dečji bazen, zatvoreni bazen (od 2016. – uz doplatu na licu mesta), prodavnice, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), frizerski salon, menjačnicu, konferencijsku salu, Spa centar (fitness, saunu, hamam, jacuzzi, uslugu masaže – uz doplatu na licu mesta), restoran, nekoliko barova i a la cart restorana, bar na plaži, dečje igralište sa klubom, celodnevnu dečju animaciju, kao i za odrasle, kombi za prevoz gostiju do letovališta, teniski teren (uz doplatu na licu mesta), uslove na plaži za bavljenje sportovima na vodi…

Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit. Svaka soba sadrži TWC sa fenom, min bar, sef (uz doplatu na licu mesta), A/C, SAT TV, telefon, krevetac (na upit, bez doplate) i terasu. Deluxe sobe (renovirane 2009.) imaju pogled na baštu ili more, veličine su cca 20 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj). Executive sobe (renovirane 2009.) imaju pogled na baštu, veličine cca 25 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj/sofa).

Family suite (nisu renovirane, po našoj proceni ispod 4*) imaju pogled na baštu, veličine su cca 45 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili “francuski” ležaj) i dnevnog boravka (sofa). Nalaze se u zgradama izmedju glavne hotelske zgrade i plaže. Deluxe suite (renovirane 2009.) imaju pogled na baštu, veličine su cca 50 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili “francuski” ležaj) i dnevnog boravka (2 sofe). Nalaze se u zgradama (izgradjene 2005. godine) pored glavne hotelske zgrade.

Usluga u hotelu Kassandra Palace je polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

www.kassandra-palace.com

POŠALJI UPIT

+ +