Komentare naših putnika pročitajte ovde ili na zvaničnoj facebook stranici.

Sladjana Popov:

Dragi prijatelji i poznanici, ukoliko želite savršeno putovanje uz maximalan hedonizam toplo preporučujem Globo tours, na čelu sa uvek vedrom, nasmejanom i veoma profesionalnom Dubravkom – Dudom koja će učiniti sve kako bi vaše želje bile ispunjene. Za nezaboravne trenutke i užitak plus tu je naš Globo tours

Žigić Dajana:

Preporuka broj 1. Izuzetno sam zahvalna na efikasnoj usluzi, divnoj komunikaciji sa Dubravkom koja zasluzuje sve pohvale, zatim nezaboravnim putovanjima i povoljnim cenama. Agencija kojoj se uvek vraćam!

Hirman Nataša:

Nasa putovanja su postala prava uzivanja od kad putujemo preko Globo Toursa, nasi poznanici nas pitaju odakle nam toliko para za sva putovanja, a mi im preporucimo Dudu jel je ona uvek ljubazna i spremna da sa svojim carobnim stapicem vas posalje na zeljeno mesto sa malo para i dobrim aranzmanima.

Jelena Tabački:

Globo_Tours najbolja agencija, najlepse iskustvo putovanja, ljubazno osoblje i nasa Duda koja uvek ima razumevanja i strpljenja za sve nase zelje i hirove. Nasa Duda uvek ispunjava sve nase zelje, uvek najbolja letovanja, putovanja po svetu u toku citave godine, izleti.Petica je premala ocena za njih. Moja ocena za Globo_Tours je cista desetka.

Vladimir Popović:

Bez konkurencije, najbolja turistička agencija u gradu. Apsolutno šta god da vas zanima u vezi putovanja, možete se obratiti njima. Ukratko: veliki broj ponuda i destinacija uz odličnu uslugu!

Stanislava Kostić:

Raznolikost ponuda i dostupnost informacijama vezanim za sve sto nas kao turiste zanima, uz osmeh, strucnost i razumevanje, cine Globo Tours najboljom turistickom agencijom naseg grada!

Djordje Grujić:

Odlična agencija, ljubazan i profesionalan pristup svakom putniku. Fenomenalana promocija atraktivnih aranžmana na internetu…

Milan Krstić:

Sve preporuke. Maksimalno ljubazni i veoma profesionalni.

Olga Stojšin:

Profesionalnost i ljubaznost na visokom nivou. Sve pohvale