Destinacija:

Kriopigi Beach 4*

Hotel Kriopigi Beach, iako se ne nalazi na samoj plaži (sa kojom je povezan vozićima na svakih sat vremena), nalazi se na odličnoj lokaciji, skoro u centru letovališta Kriopigi, ispod glavnog puta, prema moru. Od Soluna je udaljen oko 85 kilometara, a u neposrednoj blizini su Kalitea, Hanioti, Pefkohori….

Kriopigi Beach 4_leto_2015 (4)

Više

Do plaže je nešto oko jednog kilometra, ali besplatan vozić do hotelskog dela plaže, čini da se ta udaljenost ne oseća. Kriopigi Beach se sastoji iz 3 povezane zgrade, izmedju kojih je lep veliki bazen okružen ležaljkama i suncobranima. U glavnoj zgradi se nalazi 2016. renovirana recepcija sa prostranim lobijem i odličnim superior sobama na spratovima iznad.

U ostalim zgradama su smeštene standardne i porodične sobe i nekoliko superior soba na vruhu zgrada. Bazen sa okolinom i barom i glavni restoran su renovirani 2016. godine, tako da je time zaokružena kompletna obnova javnih delova ovog lepog hotela. Pored recepcije sa sefovima (uz doplatu na licu mesta), lobi bara, hotel ima restoran, tavernu, bar pored bazena, dečji bazen, mini market, bazen, mini klub (za decu 4-12 godina, radi u periodu 15.06.-15.09) i animaciju za decu, igralište, igraonicu i bioskop za decu, teretanu, stoni tenis, bilijar (uz doplatu na licu mesta), odbojku na plaži, košarku, parking i uz doplatu na licu mesta jacuzzi, saunu i masaže. Hotel ima i besplatan pristup Internetu u javnim delovima hotela.

Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu. Sobe imaju terasu, TWC sa fenom, frižider, A/C, krevetac (na upit, bez doplate), telefon, TV. Standardne sobe su veličine cca 18 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj). Superior sobe su veće kvadrature od standardnih (cca 25 kvm). Porodične sobe (family room) su veličine cca 25 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (“francuski ležaj” i kreveti na sprat). Usluga u hotelu Kriopigi Beach je polupansion ili sve uključeno (all inclusive) – “švedski sto” (samoposluživanje).

kriopigibeach.gr

POŠALJI UPIT

+ +