Destinacija:

Krstarenja 2015 – rečna i transatlanska krstarenja

U našoj ponudi su putovanja brodovima koja su remek dela u tehnici, navigaciji, udobnosti, usluzi, ekološkom očuvanju mora, a na kojima će vam se pružiti vrhunsko iskustvo posade u nautičkoj i uslužnoj delatnosti da bi sa sobom poneli nezaboravno sećanje sa krstarenja bilo kojim morima sveta. Naše ljubazno i kvalifikovano agencijsko osoblje uvek će vam pomoći u odabiru krstarenja, oslanjajući se na vaše želje koje će pretopiti u pravi izbor brodara i itinerera krstarenja. Izborom krstarenja, vi dobijate smeštaj i hotelsku uslugu najluksuznijih hotela na svetu sa ekskluzivnom gastronomskom ponudom. Posada koja se brine o svakom detalju kako bi vama u svakom minutu dana i noći bilo najudobnije, od polaska do sigurnog povratka kući.

Krstarenja Mediteranom prekookeanska rečna, dunavom-zrenjanin (7)

Tokom krstarenja čeka vas spektakularna zabava i bogat izbor sadržaja za opuštanje, spa tretmana i sportskih aktivnosti. Ovakvu udobnost posada će pružiti svim gostima bez obzira na starost, po ceni koja mami osmeh na lice.

Više
ZAŠTO KRSTARENJE?

JER STE DOBRODOŠLI JER STE POZVANI NA KAPETANSKU VEČERU JER SVAKO BUĐENJE JE U DRUGOM GRADU JER NE ŽELITE MANJE –

Kada jednom doživite gostoljubivost brodske posade na krstarenju…

JER IMATE STILA – Otkrite svet bezvremenske elegancije i stila. Spajajući savremeni dizajn sa tradicionalnom izradom, svaki savremeni kruzer je sam za sebe uzbudljiva destinacija;

JER UŽIVATE U RAZNOVRSNOJ HRANI I ODABRANIM VINIMA – Bićete uvek posluženi svežom i ukusnom hranom u modernom okruženju klasičnih ili bife restorana kao i barova uz bogat, osvežavajući izbor autentičnih italijanskih jela, međunarodnih specijaliteta kao i jelima zemalja čijim vodama upravo plovite;

JER VOLITE KVALITET I UDOBNOST – Od jednostavnih unutrašnjih kabina, preko prozorskih ili balkonskih kabina do luksuznih apartmana, savremeni kruzeri vam pružaju idealan smeštaj u skladu sa vašim zahtevima. Tip i veličina kabine sigurno ne utiču na kvalitet.

JER VOLITE ZABAVU – Bez obzira predstavljaju li vam idealnu zabavu igre uz bazen, uzbuđenja virtuelne stvarnosti ili spektakularne pozorišne predstave, sve ćete to pronaći u bogatoj ponudi organizovanih aktivnosti i zabave svih brodara koje zastupamo.

JER JE DOSTUPNO –već od 99 EUR I još WELLNESS I SPORT – Iskoristite priliku da se potpuno razmazite i vratite u fizičku formu, mentalno opustite i podmladite telo u raskošnim spa centrima kao i modernim sportskim i fitness salama koje možete pronaći na svim brodovima iz ponude Supernova Krstarenja.

PORODICA I DECA – Krstarenja vam pružaju savršeni porodični odmor. Potrebe porodice brodarima su uvek u središtu pažnje. Oni su se pobrinuli da bazenima, područjima za igru i aktivnostima za decu svih uzrasta animiraju decu uz budnu pažnju profesionalnih instruktora.

KLASIČNI GLAMUR EKSTRA UDOBNOST – Svaki dan krstarenja vi počinjete i završavate dan na odabranom brodu. Osim hotelskih usluga, sportskog kluba, spa,zabavnog te shopping centra, brod je takođe mesto gde možete uživati u mirišljavoj kafi, laganoj šetnji ili degustaciji pića u romantičnoj atmosferi, s pogledom na zvezde. Zvuči predobro da bi bilo istinito? Otkrite novu generaciju brodova koji su stvoreni u saradnji s višestruko nagrađivanim partnerom, De Jorio Design International. Na svakom brodu pronaći ćete jedinstveno, pažljivo uređeno okruženje što čini ove ploveće destinacije za odmor savršeno konkurentnima najboljim odmaralištima na svetu. Zahvaljujući jedinstvenom stilu, uživajte u glamuru uz sve pogodnosti 21. Veka;

SVAKI DAN, NOVA AVANTURA – Jedna od najvećih prednosti krstarenja je to što se svaki dan probudite u drugoj luci pa tako imate priliku da otkrivate nova uzbudljiva mesta i kulture. Kako biste maksimalno iskoristili vreme na obali, za svaku luku u koju brod pristaje brodar vam nudi bogat izbor pažljivo organizovanih izleta. Profesionalni vodiči će vas zabaviti i podeliti s vama svoje bogato znanje kako bi vi poneli sa sobom prelepe uspomene na posećeno mesto. Naravno da svoj istraživački duh i želju za upoznavanjem novih destinacija možete ostvariti i sami uživajući u autentičnoj atmosferi vama poznatog ili nepoznatog mesta.

Krstarenja-Mediteranom-prekookeanska-dunavom-zrenjanin-(6)

KRSTARENJE – ZAPADNI MEDITERAN

“ZIMA NA SUNČANOM MEDITERANU”

Brod Costa Diadema (8 dana/7 noćenja) Italija, Španija, Francuska, 30.01 – 06.02.2016.

GRUPNI POLAZAK AUTOBUSOM, 29.01 – 07.02.2016. (10 dana).

Cena sa popustom, već od 369 eur, je aktuelna za rezervacije do 15.11.2015. za uplatu od 40% !

1. Krstarenje Italija – Španija – Francuska

“Zima na sunčanom Mediteranu”:

Savona – Marsej – Barselona – Palma – Rim – Cinkve Tere – Đenova

Polazak iz Beograda – 29. Januar 2016.

Paket aranžman autobus + brod (10 dana, 7 noćenja)

CENA: 399 € 369 € first minute do 15.11.2015.

 

2. Krstarenje “Božić na Dunavu”

Posete Božićnim marketima, uz vino, muziku i šoping ture!

Uživajte u brojnim kulturnim dešavanjima i zabavi na brodu “Princeza Izabela”

Budimpešta – Bratislava – Durnštajn – Melk – Beč

Polazak iz Beograda – 26. Novembar 2015.

Paket aranžman, autobus + brod (6 dana, 5 noćenja)

CENA: 379 € 279 € first minute do 30.10.2015.
POŠALJI UPIT