Destinacija:

Leda Village Resort 2*

Hotelski kompleks Leda Village Resort se nalazi na nešto manje od 50 kilometara od Volosa, na zapadnoj strani jednog od najvećih i najlepših grčkih poluostrva, Piliona. U blizini tradicionalnog sela Horto, smešten u malom zalivu, kompleks se kroz maslinjak blago spušta ka sopstvenoj plaži i kristalno bistrom i čistom moru. Udaljen od velikih naselja, predstavlja pravu oazu mira za porodice i sve one željne mirnog odmora, ali i one koji žele aktivan odmor. Pozicija hotela predstavlja idealnu polaznu tačku za istraživanje predivnog Piliona i stotine plaža rasutih u zalivu Pegastikos, ali i u spoljnom delu poluostrva, prema Skiatosu. Nedaleko od hotela je i selo Milina, pozanto po svojoj prelepoj plaži i tavernama, ali i ruševine antičkog grada Olizon.

Više
Leda Village Resort gradjen je u stilu starog grčkog sela u obliku atrijuma i sastoji se od glavne zgrade sa repcijom i restoranom i manjih tradicionalnih kuća sa po nekoliko studija, apartmana i soba. U jednom delu kompleksa se nalaze i zasebne vile sa sopstvenim bazenom.

Sve smeštajne jedinice imaju terasu ili izlaz u vrt sa pogledom na more i medjusobno su povezane popločanom stazom koja vodi kroz mediteransko zelenilo i cveće do glavne zgrade i plaže sa ležaljkama i suncobranima. Kompleks ima recepciju sa lobijem, bar, restoran – tavernu, bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima, dečji bazen, otvoreni djakuzi, veliki vrt sa igralištem za decu, teniski teren, teren za mali fudbal i košarku, malu teretanu, stoni tenis, teren za mini golf, sportove na vodi, ronilački centar i parking.

Hotel ima besplatan pristup Internetu za ograničen broj korisnika. Ograničen broj suncobrana i ležaljke na plaži su uključeni u cenu. Standardne sobe su namenjene za 2 – 3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj) imaju terasu sa garniturom za sedenje, TWC sa fenom, A/C, telefon, SAT TV i mali frižider. Studiji se sastoje od jedne prostorije i imaju TWC sa fenom, A/C, telefon, SAT TV, mali frižider i mali deo za pripremu toplih napitaka i laganih obroka (špagete, jaja, viršle…) i terasu sa garniturom za sedenje.

Namenjeni su za 2 – 3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj). Apartmani su namenjeni za 2 – 4 osobe i se sastoje od dve prostorije, spavaće sobe sa bračnim ležajem, dnevnog boravka sa sofama. Apartmani imaju TWC sa fenom, A/C, telefonom, SAT TV-om, mali frižider i mali deo za pripremu toplih napitaka i laganih obroka (špagete, jaja, viršle…) i terasu sa garniturom za sedenje.

Usluga u hotelu Leda Village Resort je polupansion ili pun pansion: doručak i večera – “švedski sto” (samoposluživanje).

POPUST 18% do 28.02.2018.
Prvo dete do 12 godina GRATIS
Drugo dete do 4 godine GRATIS
Za vaše upite: office@globotours.rs

Cenovnik: PAKET ARANŽMAN

+ +