Destinacija:

Macedonian Sun 3*

Macedonian Sun Hotel, još jedan u nizu G-hotela, nalazi se na uzvišenju povrh kompleksa Athos Palace i Pallini Beach. Od plaže (gosti hotela Macedonian Sun koriste plažu Athos Palace-a i Pallini Beach-a) je udaljen oko 400 metara.

Macedonian Sun 3_Leto 2015 (3)

Više

Gosti mogu da koriste sve usluge kompleksa koji se nalazi preko puta. Hotel ima recepciju sa sefovima (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u lobiju (uz doplatu na licu mesta), bar, restoran, mini market, bazen, bar pored bazena, parking…

Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Sve sobe su klimatizovane (centralna klima koja radi u periodu jun-septembar) i imaju kupatilo sa fenom za kosu, sef (uz doplatu na licu mesta), terasu ili balkon , SAT TV, direktnu telefonsku liniju, frižiderr, krevetac (na upit, bez doplate).

Standardne sobe su veličine cca 20-25 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj, IV osoba (dete do 12 g.) deli zajednički ležaj)). Suite su namenjene su za 2-4 osobe – kombinovana dnevno spavaća soba (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i sofa/pomoćni ležaj). Usluga u hotelu Macedonian Sun je polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

www.macedoniansun.gr

POŠALJI UPIT

+ +