Destinacija: ,

Nebeska Stolica 1 (Centar)

Objekat Nebeske Stolice 1, od svog otvaranja predstavlja jedan od najtraženijih objekata na Kopaoniku. Gostoljubivost domaćina, pozicija objekta i prijatan ambijent kako studija / apartmana tako i restorana “L`amii učiniće vaš odmor nezaboravnim. Pomenućemo i jednu od najsučajnijih terasa na Kopaoniku i sigurno najbolje mesto da se opustite uživajući u pogledu na vaše dete, koje prve skijaške korake odskijava na Mašincu.

nebeska-stolica-1-kopaonik-zima (4)

POŠALJI UPIT

Lokacija: Nebeska Stolica 1 se nalazi na samoj ski stazi „Pajino-Preslo“ (Mašinac), u neposrednoj blizini hotela Grand. Hotel je tipa ski-in ski-out i predstavlja odličan izbor za porodice sa decom.

Karakteristike: objekat ima 35 apartmana različite strukture za boravak 2–6 osoba. Enterijer apartmana Nebeska Stolica 1 je urađen u hrastovom masivu sa brižljivo dizajniranim detaljima. 

Sadržaj apartmana: CATV, telefon, krevetac (na upit), kupatilo (tuš), fen, kompletno opremljena kuhinja (mini frižider, ugradna ploča sa dve ringle i kvalitetan pribor za individualno pripremanje i serviranje obroka).

Dodatni sadržaji:  recepcija, besplatni wirreless internet, skijašnica, ski rental.

Usluga: najam + polupansion

NAPOMENA: Za prevoz vaših stvari, od parkinga do izabranog objekta, brine služba hotela.

Smeštaj:

2+0 studio - dva odvojena ležaja ( max 2 osobe)

1+1 studio - trosed na rasklapanje i 1 singl ležaj

2+1 studio - dva odvojena ležaja i trosed na rasklapanje za dve osobe (max 4 osobe)

3+1 apartman - u spavaćoj sobi francuski ležaj ili 2 singl ležaja a u dnevnom boravku trosed na rasklapanje i 1 singl ležaj( max 5 osoba) ;

4+1 apartman - u spavaćoj sobi 3 singl ležaja, u dnevnom boravku trosed na rasklapanje i singl ležaj (max 6 osoba) ;

+ +