Destinacija:

Oasis Pansion

Oasis Pansion – Parga – se nalazi na samom ulazu u Pargu kod fudbalskog terena. Izvrsna pozicija za sve poznavaoce Parge, jer do plaže „PISO KRIONERI“ ima samo 90m, Najblži supermarker je popularni „Carrefour (Kerfur)“ koji je od Oasis Pansiona udaljen samo 40 metara. Odlična vila sa divnim vlasnicima, pružiće Vam pravi odmor. U sastavu vile se nalazi i BAZEN, koji je podeljen kako za decu, tako i za odrasle. U sklopu dela za bazen je prostorija za presvlačenje, tuš kabine kao i muški i ženski toalet, tako da korisnici ove vile mogu iskoristiti svoj odmor u potpunosti od samog početka pa do kraja. Oasis Pansion Vam nudi uslugu noćenja sa doručkom, sa tim što je doručak kontinentalni i služi se u Vašoj sobi na terasi.

Više

DVOKREVETNE SOBE:

Dvokrevetne sobe u svom sastavu imaju francuski ležaj dimenzija 160X200cm, TV; KLIMA UREDJAJ, noćni stočić, ormar, SEF. U sobi se nalazi i frižider, kao i ketler za zagrevanje vode. Kupatilo je sa tuš zavesom. Usluga je noćenje sa doručkom, Doručak je kontinentalnog tipa i se služi u Vašoj sobi na terasi.

*KORIŠĆENJE SEFA BESPLATNO
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA SE NAPLAĆUJE NA LICU MESTA 5 EURA PO DANU
*KORIŠĆENJE INTERNET KONEKCIJE WI-FI (BESPLATNO)
* PARKING ZA GOSTE VILE

ZA INFORMACIJE O PRTLJAGU TOKOM LETA POGLEDATI LINK aviolet.rs/baggage_information

FIRST MINUTE !

-15% POPUSTA za smene u predsezoni (27.05., 06.06. I 16.06.) – Uplata 40% prilikom rezervacije,ostatak do 01.05.2017.

-15% POPUSTA za smene u sezoni – Uplate u celosti prilikom rezervacije

-10% POPUSTA za smene u sezoni – Uplata 40% prilikom rezervacije,ostatak do 01.05.2017

-5% POPUSTA za smene u sezoni,za uplate na rate do kraja godine(Za uplate od 40% prilikom rezervacije,ostatak čekovima građana ili administrativnom zabranom do 15.12.2017.)

Popust se ne odnosi na smene u septembru!

Popusti traju do 15.02.2017. ili do popune predviđenih kapaciteta.

POŠALJI UPIT

+ +