Destinacija:

Palladium 3*

Nalazi se na oko osamsto metara od plaže, u savršeno tihom ambijentu, okružen zelenilom i borovom šumom, smešten je izmedju Kalitee i Kriopigia sa kojima je povezan hotelskim kombijem.

Palladium 3_leto_2015 (3)

Više

U hotelu Palladium se nalazi lep veliki bazen sa hidromasažnim delom, recepcija sa sefovima (uz doplatu na licu mesta), restoran, bar pored bazena, lobi, dečje igralište, tereni za tenis (uz doplatu na licu mesta), košarku i odbojku, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno) i parking.

Suncobrani i ležaljke oko bazena su uračunati u cenu, a na plaži (plaža hotela Athos Palace i Pallini Beach) se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Sobe su lepe i prostrane, sa pogledom na bazen. Svaka ima TWC sa fenom, terasu, SAT TV, telefon, A/C, krevetac (na upit, bez doplate), wi-fi Internet (besplatno), frižider i sef (uz doplatu na licu mesta). Sobe su veličine cca 20-28 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj ili kreveti na sprat).

Hotelski kombi nekoliko puta u toku dana vrši besplatan prevoz do plaže hotela Pallini Beach. Usluga u hotelu Palladium je polupansion ili sve uključeno (all inclusive) – “švedski sto” (samoposluživanje).

www.hotel-palladium.gr

POŠALJI UPIT

+ +