Destinacija:

Port Marina 3*

Hotel se nalazi 4 kilometra posle Pefkohorija, na putu za Paljuri.Udaljen je oko 700 metara od peščano-šljunkovite plaže.

hotel-port-marina-glarokavos-kasandra-2016

Više

Sadržaj hotela: recepcija, sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), wifi internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, dečje igralište, teretana (bez doplate), stoni tenis (bez doplate), TV sala, parking…

Hotelski kombi nekoliko puta u toku dana prevozi goste do Pefkohorija i plaže Xenia (besplatno). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Sve sobe imaju TWC sa fenom, mali frižider, SAT TV, A/C, krevetac (na upit, bez doplate) i terasu. Standardne sobe su veličine cca 22 kvm, namenjene su za 2 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj”).

Superior sobe su veličine cca 28 kvm, namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj). Porodične (family) sobe su veličine cca 45 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj”) i dnevnog boravka (sofa). Usluga u hotelu je polupansion plus, pun pansion ili sve uključeno: doručak, ručak i večera – “švedski sto” (samoposluživanje).

Usluga polupansion plus podrazumeva konzumiranje lokalnih bezalkoholnih pića, kafe i vode za vreme večere.

POŠALJI UPIT