Destinacija: ,

Poseidon Beach Hotel 3*

Odličan porodični hotel, Poseidon Beach 3*, nalazi se na predivnoj peščanoj, 8 km dugoj plaži, na jonskoj obali, u blizini i izmedju letovališta Kanali (oko 9 km) i Kastrosikia (oko 3 km), oko 17 km od Preveze i oko 40 km od Lefkade, odnosno oko 45 km od Parge. Hotel je potpuno renoviran 2010. godine i sadrži recepciju sa sefovima i wi-fi internet u celom hotelu (besplatan), restoran, TV salu, veliki otvoreni bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, dečije igralište, tavernu, bar, bar na plaži, besplatan parking…

Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu. Sve sobe imaju TWC sa fenom, A/C, TV, mali frižider, telefon i terasu. Standardne sobe su namenjene za 2-4 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja, u zavisnosti od broja osoba). Trokrevetne sobe su namenjene za 2-4 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i sofa (skoro kao pravi ležaj) i pomoćni ležaj).Sve sobe koje Sabra ima u okviru specijalne ponude imaju lepe velike terase i pogled na more.

Usluga u hotelu Poseidon Beach je polupansion: doručak – “švedski sto” (samoposluživanje), večera – “švedski sto” (samoposluživanje) ili – “meni” (posluživanje), neograničena količina (predjelo, salata, izbor od minimum 5 glavnih jela, pa i do 8 različitih, kolač ili voće). Način usluživanja večere zavisi isključivo od hotelijera i agencijao tome nema konkretna saznanja, niti može uticati na način usluživanja.

Ovaj hotel je jedan od favorita za ovu letnju sezonu i prestavlja pravi izbor za porodice sa decom. Ocene naših gostiju iz prethodne sezone su bile više od očekivanih, odnosno odlične.

Google maps – koordinate: 39.086129, 20.665174

www.poseidonbeach.gr

POŠALJI UPIT

+ +