Destinacija:

Possidi Paradise 4*

Nalazi se na zapadnoj strani poluostrva, u malom letovalištu Possidi, na samoj obali. Posidi Paradise je kompletno renoviran 2008. godine i ima recepciju sa lobijem, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), bazen, sauna (uz doplatu na licu mesta), teretana (besplatno), restoran, bar na šetalištu iznad peščano – šljunkovite plaže.

Possidi Paradise

Possidi Paradise

Više

Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu (uz kupljeno piće u “pool” baru), a na plaži se doplaćuju 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) za rezervacije na bazi polupansiona. Zgrada je u obliku atriuma, sa lepim vrtom, a od mora ga deli mala ulica – šetalište.

Sve sobe su sa TWC sa fenom, terasom, krevecom (na upit, bez doplate), telefonom, sefom, malim frižiderom, A/C i SAT TV. Promo sobe i promo family room se nalaze u suterenu i nemaju terasu. Standardne sobe su veličine cca 21-25 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i sofa).

Superior sobe su veličine cca 29 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i sofa). Junior suite se sastoje iz kombinovane dnevno-spavaće sobe i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i sofa).

Family suite su veličine su cca 50-60 kvm, imaju pogled na baštu, namenjene su za 2-5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe (“francuski” ležaj) i dnevnog boravka (sofa na rasklapanje) koji nisu odvojeni vratima.

Usluga u hotelu je polupansion plus, pun pansion ili sve uključeno: doručak, ručak i večera – “švedski sto” (samoposluživanje). Usluga polupansion plus podrazumeva konzumiranje lokalnih bezalkoholnih pića, kafe i vode za vreme večere.

POŠALJI UPIT