Destinacija:

Sarantis 2*

Hotel Sarantis je kompletno renoviran 2012. godine. Nalazi se u Haniotiju, ispod glavnog puta, nedaleko od centra (oko 200 metara) i plaže (oko 400 metara). Od Soluna je udaljen oko 95 kilometara, a od Pefkohorija samo 5 kilometara.

grcka_leto_2015_hotel_Sarantis 2 (3)

Više

Ovaj izuzetno dobar hotel u svojoj kategoriji gostima stavlja na raspolaganje: recepciju sa lobijem i barom, barom na bazenu, restoran, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), otvoreni bazen, igralište za decu, pristup Internetu u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta)… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu.

Sobe su moderno opremljene i imaju: kupatilo, A/C (uz doplatu na licu mesta), TV, frižider, telefon, sef (uz doplatu na licu mesta), krevetac (na upit, uz doplatu po cenovniku), balkon/terasa. Studiji pored navedenog imaju i malu kuhinju (samo za rezervacije na bazi najma; za rezervacije na bazi noćenja sa doručkom ili na bazi polupansiona, dobija se soba bez kuhinje). Sobe i studiji su veličine cca 20 kvm i namenjeni su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj).

Usluga u hotelu Sarantis je najam ili noćenje sa doručkom – “švedski sto” (samoposluživanje).

www.sarantishotel.gr

POŠALJI UPIT

+ +