Destinacija:

Trypiti Hotel – Tasos

Trypiti Hotel smešten je na jugu Tasosa na oko 3 km od centra Limenarije.Ovaj hotelski kompleks ušuškan u ostrvskom zelenilu sastoji se iz više manjih bungalova sa po 6 smeštajnih jedinica u svakom. Bungalovi su kaskadno raspoređeni na uzvišenju iznad glavnog puta. Dugačka peščana plaža zaliva Trpiti udaljena je od hotela oko 300m i do plaže postoji podzemni prolaz. Ispred hotela nalazi se parking koje je besplatan za goste hotela, tu je još i sef na recepciji koji se doplaćuje na licu mesta.

Više

Smeštaj: Trypiti Hotel je bungalovskog tipa, sastoji se iz nekoliko tipova smeštaja. U okviru hotela postoje i ECO sobe koje se od standardnih soba razlikuju samo pozicijom tako što su smeštene u redovima kompleksa koji se nalaze na usponu. One su najudaljenije od centralne zgrade i neke od njih mogu biti udaljene i do 200m od glavne hotelske zgrade. Sve smeštajne jedinice imaju prostrane terase sa pogledom na baštu ili more. Sve sobe sadrže kupatilo,fen za kosu, telefon, TV, radio, frižider, krevtac (uz zahtev).

Standardne sobe površine oko 20m2 i namenjene su smeštaju 2 do 3 osobe.Sobe sadrže dva standardna ležaja ili jedan bračni i pomoćni ležaj.

Trypiti Hotel Tasos

Tu su i porodične sobe koje su dosta prostrane, imaju francuski ležaj i dva pomoćna ležaja ili krevete na sprat i namenjene su smeštaju 2 do 4 osobe.

Osnovna usluga je na bazi polupansiona gde su doručak i večera po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Trypiti Hotel je idealan izbor kako za porodice tako i za parove. Posebna prednost hotela je što će tokom letnje sezone biti organizovana animacija za decu na srpskom jeziku.
Trypiti Hotel prihvata i kućne ljubimce do 5kg. Zabranjeno je prisustvo kućnih ljubimaca u restoranu i na prostoru oko bazena.

PROGRAM PUTOVANJA
Prvi dan – Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan – Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan – Napuštanje hotela najkasnije do 10:00h. Povratak za Srbiju.

POŠALJI UPIT

 

+ +