Destinacija:

Vila Kopaonik

Vila Kopaonik **** najnoviji objekat na Kopaoniku, koji će svoje prve goste primiti početkom decembra 2014 god. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1710m i smeštena je u samom središtu turističkog centra Kopaonik, u neposrednoj blizini “JAT apartmana” i sa direktnim prilazom sa glavne saobraćajnice. Arhitektonski je apsolutno uklopljena u ambijent srpske skijaške lepotice.

kop

POŠALJI UPIT
Vila Kopaonik**** je savremeno projektovan objekat koji svojom funkcionalnošću omogućava vrhunski kvalitet i komfor prilagodjen svakodnevnim potrebama korisnika. Enterijerska rešenja oplemenjena su upotrebom prvoklasnih materijala zidnih i podnih obloga, stolarije i ostalih ugradnih elemenata. Tehnička oprema i aparati pružaju dodatni kvalitet i komfor, prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika. Korisnicima su na raspolaganju studija i apartmani veličine od 28 do 62m2, svaki sa terasom, kao i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta. Bešumni hidraulični lift sa 8 stanica povezuje i garažu sa objektom. Da ostanete informisani i u kontaktu pomoći će vam velika ponuda kablovskih kanala kao i besplatan Wi-Fi internet za goste objekta. Vila Kopaonik**** poseduje skijašnicu - prostoriju za čuvanje ski opreme koja je sigurno najkomotniji prostor te vrste na Kopaoniku. U okviru objekta nalazi se i ski rental sa ponudom opreme najnovije generacije.

Smeštaj:

Korisnicima su na raspolaganju studija i apartmani veličine od 28 do 62m2, svaki sa terasom, kao i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta.

0+1 studio – trosed na rasklapanje:

1+1 studio – trosed i fotelja na rasklapanje;

2+1 studio – trosed i 2 fotelje na rasklapanje;

3+1 studio (28 m2) – 2 troseda i fotelja na rasklapanje.

3+1 lux studio (35 m2) – 2 troseda i fotelja na rasklapanje.