Destinacija:

Hotel Torini 2*, Parga

HOTEL TORINI: Hotel Torini se nalazi u centralnom delu bisera Jonske obale, prelepog mesta Parga, na nepunih 150metara od strogog centra Parge, a na oko 350m od luke i glavnog šetališta u Pargi. Gradska plaža je od Hotela Torini udaljena na nekih 450m, dok je po mnogima najlepša plaža mesta Parga, plaža Valtos udaljena na nekih 500m do koje se stiže prečicama kroz maslinjake. Prelepa Tvrđava Castro je na nekih 300m od Hotela Torini, sa koga se pruža nestvaran pogled na prelepu Pargu, kao i na ostrva Paxos I Antipaxos. U neposrednoj blizini je najpoznatija pekara Green Bakery, kao i mnoštvo Supermarketa, bakalnica, kao i puno manjih restorana brze hrane. Duž šetališta pored obale, nalazi se veliki broj restorana, kafića kao i noćni klub. Sa tih pozicija je takođe prelep pogled na zalazak sunca nad Pargom.

Hotel Torini Vam pored odličnog smeštaja u dvokrevetnim sobama, odlične lokacije i hotelske usluge, pruža i doručak koji se služi po principu švedskog stola. Topla preporuka za parove koji žele da ućivaju u romantici ovog hotela i samog mesta Parga.

DVOKREVETNA SOBA: Dvokrevetna soba u Hotelu Torini se sastoji od Francuskog ležaja za dve osobe, dva noćna stočića, sto sa ogledalom i stolicom (tabureom), TV. U sklopu sobe je i ormar i manji frižider, kao i klima uređaj. Svaka soba poseduje peškire, kao i uslugu wi-fi internet konekcije koja je besplatna. Kupatilo se sastoji od tuš kadice i prozora. Iz sobe se izlazi na privatnu terasu i ona u svom sastavu poseduje sto sa dve stolice.

*ČIŠĆENJE I PROMENA PEŠKIRA I POSTELJINE JE 2 PUTA U TOKU SMENE.
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA  – uz doplatu 5 evra dnevno (opciono)
*KORIŠĆENJE INTERNET KONEKCIJE WI-FI – GRATIS.
*MOGUCNOST  KORISCENJA SEFA – uz doplatu 1 evra dnevno (opciono)

POSEBNE PONUDE:
SOPSTVENI, BUS i AVIO (ZA SMENU 26.06) – (CENOVNIK SOPSTVENI/BUS I CENOVNIK AVIO)

PARGA 26.06.-06.07
Cene su po osobi autobuski prevoz + 10 noci
sopstveni prevoz – 10 noci 10 noci+avio
Htl TORINI 2*
*nocenje sa doruckom
*WiFI – GRATIS
*JOS 1 SOBA*
Soba 1/2 –      259€ (stara cena 309)
 199€(stara cena 239) 329€ (ex 379)

BUS/SOPSTVENI (ZA SMENU 24.09.)
10% POPUSTA  ZA SMENU 24.09. za uplatu 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pred put ili odloženo čekovima građana do 15.12.2019.

KOMBINACIJE AVIO/BUS (24.09)
ZA SMENE 24.09. POPUST JE VEC OBRACUNAT NA CENE U TABELI!

Popusti traju do popune predviđenih kapaciteta.

Crna Gora Egipat Grčka Italija Španija Turska
Kuća Penelopi-Limenas, Tasos
Vila Island View (ex PANOS)
Hotel Torini 2*, Parga
Barselona
Umbrija
Ohridsko jezero
Bukurešt
Prvi maj – Solun Hanioti
Terme Dobrna 2019
Terme Krka – Otočec
Terme Zreče