Turistička agencija ’’GLOBO TOURS’’

je sa radom počela decembra 2011 – e godine i spada u turističke agencije koje nisu ’’stare’’po stažu, ali smo zato zreli po iskustvu. Nastali smo sa željom da unesemo svoju kreativnost u pružanju turističkih usluga, kao i da ponudu obogatimo nekim novim sadržajima. Poslovne vizije su usmerene ka uvodjenju novih proizvoda i drugih oblika turističkog posredovanja, iza kojih stojimo svojim znanjem, iskustvom kao i mladalačkim entuzijazmom.

Nudimo širok spektar usluga – letnje i zimske aranžmane, evropske i daleke destinacije, on – line rezervacije, bookiranje hotelskog smeštaja, individualne aranžmane, banjski i seoski turizam, organizaciju prevoza, ekskurzija i sl…Takodje, nudimo vam mogućnost rezervacije najpovoljnijih avio karata u okviru rezervacionog sistema Amadeus ili low cost kompanija.

Opredelili smo se da pratimo savremene turističke trendove i da poslujemo u skladu sa tržišnim principima, kako bismo zadovoljili svakog putnika. Svakako, preduslov jeste profesionalni odnos zaposlenih prema svakom klijentu i svim poslovnim partnerima. Zato se i trudimo da budemo precizni, profesionalni i ozbiljni, ujedno prijatni, uslužni i nasmejani.

Planiramo da rastemo, postanemo još bolji i nikad ne prestanemo da učimo i da se usavršavamo. Sledićemo filozofiju poslovanja da samo visokoobučeni kadrovi, tehnička opremljenost i pažljiv izbor partnera, kako u zemlji tako i u inostranstvu, mogu da učine da vaše putovanje bude baš onakvo kakvim ste ga i zamislili. Kvalitet servisa biće nam imperativ, a zadovoljstvo klijenata našom uslugom zvezda vodilja u poslovanju.

Dubravka Pivarski

Ivan Radin

Jelena Veličković

Postanite naš klijent, a mi ćemo se potruditi da ukazano poverenje opravdamo.
U zagrljaju sa svetom, Globo Tours